Jumaat, 31 Januari 2014

~ Pemenang GA Tip-top Blogist Ibu 2014


Assalammualaikum.


Tahniah kepada Pemenang!

1 - 32
2 - 22
3 -   7

TAHNIAH!! 
Sila hantar maklumat ke email IBU @ post kan kat ruang komen di bawah.

Nama
Alamat
No Tel
Link

Boleh tengok link korang kat SINI

Kepada carta yang menduduki 4 hingga 10 boleh tengok no link korang juga ye. TAHNIAH!

 4  - 47
 5  - 41
 6  - 28
 7  - 45
 8  - 26
 9  - 11
10 -   2

 Hadiah tak de tau tapi bersyukur la kerana telah tersenarai dalam tip-top bloglist ibu.
Maka dengan ini ibu akan update senarai 10 tip-top bloglist ibu pada tarikh 6 febuari 2014.

*Untuk makluman cara undian adalah dari random.org ye.*




♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

9 ulasan:

  1. Alhamdulillah....tahniah kepada para pemenang..

    BalasPadam
  2. waaahh kita no.3..thanks ya ibu :)
    Nama:nurul shahida binti abdul rahim
    Alamat:lot PT3213 Taman labok jaya,batu 23 labok,18500 machang,kelantan
    No Tel:0199808369
    Link: http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/ga-tip-top-blog-2014.html

    BalasPadam
  3. Lorr..nape aku tak menang erk..hihii

    BalasPadam
  4. menang tip top bloglist lah.. alhamdulilah!!!

    BalasPadam
  5. sy dh emel maklumat ye..thanx sis :-)

    BalasPadam
  6. mntakmaaf ya saya masih lagi pemenang ke?

    BalasPadam
  7. lathifa mohd
    no.41, jln bunga orkid, kg keretapi, pelabuhan klang 42000, selangor
    016-6794867
    http://iamtifa.blogspot.com/2014/01/httpmahligaikasihaifaablogspotcom201401.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...