Rabu, 13 November 2013

~ Tempahan Sarung Bantal Baby

Assalammualaikum semua..ermmm ibu baru je siapkan sarung bantal baby 1 set dari tempahan akak ipo. Bahan sepeti kain, bantal ngan tilam semuanye disediakan oleh akak ipo ibu. Ibu ni cume jahit je sarungnye tu. Ibu amik tempahan 1 bantal rm5 je untuk baby la. Murah ke mahal ek..? Kalau rase mahal sekarang barang pun semua da naik harga kan. Tapi dengan harga ni ibu rase berpatutan la kan.hehee.. Ade yang berminat nak anto tempah ke..? Kalau berminat boleh email ibu kat kotak Fb tu ea.  Ibu ni pun ambik tempahan tak selalu la cume wat kerja sambilan je. Ok la ek..hihiii..

Siap da..suke tak mummy? Hehee..

Ni sarung khas dari ibu untuk mummy. Bantal tu pulak dari mama sara ye.

Ok, da setel semuanye. 

♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

3 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hihii..aku pun suke gak. Blue lg tu kan..

      Padam
  2. bantal kecil sangat comel sesuai dgn bayi yg memang comel..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...