Ahad, 10 November 2013

~ CheeseKut

Hai..semalam ibu ade buat cheesekut. Tak tau pulak sekarang sana sini situ da sibuk dengan buat cheesekut ni. Ibu buat ni pun my bff yang bagitau dia ade resepi baru. Ibu pun try la buat. Jom tengok ciskut ibu ni. Hehee..

Biskut yang disusun rapi dengan berselang-selikan lapisan cheese.

Lapisan atas sekali cheese. Siap..simpan dlm peti ais biarkn sejuk baru sedap makan.

Ok, da boleh potong dan ngap la. Hehehee...

Oppsss..sorry ye ibu tak sempat nak taip bahan2 dan cara2nye nak buat cheesekut ni. Hehee..kan boleh google je resepi tu.
Selamat Mencuba.


♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

3 ulasan:

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...