Rabu, 27 Februari 2013

~ Genap sudah "DOUBLE 3"

Asssalammualikum.. Alhamdulillah bersyukur padamu ya Allah kerana telah memberi kesempatan sekali lagi menikmati hari lahir ku yang ke 33 tahun. Besday tahun ni ibu tak mintak ape2 hadiah dr en abang. Tapi en abang ade gak bersuara "ibu nak ape besday nanti?". Ibu tak nak ape2..ibu bersyukur dengan ape yang ade sekarang pun da memadai. Ibu cume nak bawe anak2 makan luar je nanti malam kang. 
Pagi tadi ibu dapat wish dari en abang.hehee. Terima kasih ye Abang sayang. En abang pun ade gak wish kat fb. Nak tunjuk romantika la tu..hahaa. Tak lupa juga ibu ucapkan terima kasih pada kawan2 fb dan twitter yang menge'wish' besday kat ibu.
 
Jeng..jeng..jeng...
 Yeay..tak sangka pulak dapat hadiah. Ingatkan memang tak de sbb ibu memang tak mintak ape2 pun. Time kasih en abang sayang bagi ibu hadiah ni. Bermakna sangat! Syukur.. Oppss..untuk pengetahuan semua hadiah ni en abang da cakap jangan upload kat facebook atau twitter. Ape boleh buatkan da kehendak en abang ibu ikutkan je. Jangan sangka yang bukan2 tau ape isi dalamnye tu. Tapi ibu cume dapat uploadkan gambar luaran saje ok isi dalamnye tak boleh tau. Hanya ibu dan family ibu je yang tau. hahaa..
Jangan mare..!!

 Terima kasih pada akak ipar (MUMMY) dan adik ipar (MAMA SARA) antar wish besday kat twitter. 

Ok, tahun ni ibu tak de buat makan2 kat umah. Sambut sesama en abang ngan anak2 je. Ni pun ibu da beryukur pada Allah atas semua ni. Ibu harap semoga Allah memberi peluang untuk tahun depan pulak. Insya'Allah...Amin.



♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

6 ulasan:

  1. alaaa...nak tau gak isinya apa..hehehee...happy bufday sekali lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq..hahaa..benda yg memang tak sangka boleh dpt dan tak terlintas dlm fikiran pun bleh dpt. SURPRISE!!!

      Padam
  2. Haah,, nk tau jugak,, pm, pm..he3

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaa..nak tau jugak ko..hehee.. Sabo2 ek..

      Padam
  3. Jgn upload kt fb o twitter..ni blog..boleh la...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...