Jumaat, 7 Februari 2014

~ Ragam manusia

Assalammualaikum.



Mane satu yang harus kita lakukan? Tak perlu kata apa2..yang penting kita buat kerana Lillahita'ala.



♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

7 ulasan:

  1. Salam jumaat...
    betul tu..ape2 pon sesame perbaiki diri..

    BalasPadam
  2. Mulut manusia,mana boleh tutup.lau jahat dan baik pun org kata,pilih yg baik je la.takkan nk buat yg jht jugak kn.

    BalasPadam
  3. salam jumaat ^_^ biarlah orang nak kata apa.. ALLAH tahu apa yang kita buat

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  4. Jadi diri sndiri.. In Shaa Allah..

    BalasPadam
  5. kadang2 lebih baik jadi selfish dr mnjaga hati orng sngt

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...