Ahad, 13 April 2014

~ Feedback from customer

Assalammualaikum..

Mood blog sejak.heheeni memang tak rajin nak update ape2. Maaf ye semua..buat mase ni ibu banyak menghabiskan mase dengan menjahit tempahan tudung. Tu sebab nak buka blog pun tak de mase. Apatah lagi nak lawat blog korang. Sorrryyyy...

Ni pun atas permintaan pelawat blogger ibu minta updatekan pasal feedback kastemer yg telah menempah tudung kat ibu. Ini lah hasilnye..

Antara kastemer tempah tudung 3 layer.

Ni kastemer tempah halfmoon 2 layer 

Model cilik halfmoon -anak dara ibu.hehee

Ni kastemer yg tempah tudung ruffle.

Buat mase ni..ini je yg sempat ibu update. Sebenarnye ramai lagi tapi mase tak mengizinkan jari jemari nak taip menaip.hehee..
Syukur Alhamdulillah..semua kastemer yg membuat tempahan kat ibu berpuas hati dengan hasil kerja tangan ibu menjahit.
 Terima  kasih u all..
Terima kasih..Allah.



♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

5 ulasan:

  1. cantiknya ibu :)
    pandai sangat ibu buat...
    mesti customer suka sangat tu ^_^ !

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah :D

    pandai akak menjahit :)

    BalasPadam
  3. Wah...sis...bt sndri ye tudung.untung lar

    BalasPadam
  4. Cantik...Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

    BalasPadam
  5. bestnye leh jahir tudung sdrii

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...