Rabu, 3 Julai 2013

~ Cheese Kek

Assalammualaikum.. Tetiba je tekak nak makan cheese kek. Tanpa membuang mase ibu pun goggle la resepi. Bahan yang digunakan kebetulan pulak ade setel tak yah nak tunggu lame ibu pun mula buat.hehee.. Senang je..



Ni bahan yang ibu goggle tu..


Ni pulak cara2nye ok.


Ok, cheese kek ibu da siap masak. Sebelum makan tu masuk dalam peti ais dulu sejuk2 lagi sedap makan tau.

Daaa..selamat mencuba.

posted from Bloggeroid


♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. ncm ne aku nk tau sedap ke x?

      Padam
    2. ko saje je tau,nk wat aku geram kan.Now aku saje tukar blog aku kale biru,cute tak?hehe

      Padam
    3. Sebab ank2 aku asik makan je tu yg tndanye sedap la. Heheee

      Padam
    4. Raya nant aku wat kan tuk ko ea..

      Padam
    5. alhamdulillah,insyaallah

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...