Selasa, 5 Mac 2013

~ Dapat jugak merasa

Sejak PM kite bagi BR1M ni semua rakyat sibuk isi borang nak kan duit tu. En abang ibu pulak langsung tak hiraukan ni semua tapi mulut tu sibuk cakap2 itu ini. Ibu pulak dengar citer ni macam teringin jugak nak merasa kan.. Ade jugak isi borang mase kat kampung tapi borang ibu dibuang oleh ketua yg kutip borang tu sebab dia kate ibu tak layak. (Sebenarnye orang tu dengki tengok ibu sebab tu dia buang borang ibu). Tak ape la kan..nak buat macamne da tak ade rezeki ibu.
Baru2 ni pulak ade la kawan en abang tu (cik mamat) bagi note book 1 Malaysia kat en abang. Kiranye ni pun dalam bantuan BR1M jugak. Alhamdulillah..siapa sangka kan dapat jugak merasa BR1M ni. Syukur...

Ni la dia.. Ibu bagi kat anak2 ibu supaya tak kacau Tab 2 ibu . Hahaa..

Da siap dengan isi dalam. 

Kite hidup ni jangan suka dengki-mendengki Allah tak suka. Cepat atau lambat Allah akan tetap membalasnye. Untuk pengajaran diri sendiri je..
  

♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen ♥

2 ulasan:

  1. Balasan
    1. aku pun xtau. ni kawan laki aku yg masukkn name. isi borang kot..

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...